tisdag, november 19, 2013

McDonalds Sverige har givit sitt svar på "Fiskburgergate"


McDonalds Sverige har givit sitt svar på "Fiskburgergate". De erkänner att de inte lyckats leva upp till sin egen önskade kvalitets- eller servisnivå och erbjuder mig att äta en fri värdemeny på... McDonalds.

Jag tackar vänligt men bestämt nej till detta, men tycker att dom kan lägga motsvarande värde på en servicekurs för personalen i vinter istället.


måndag, november 18, 2013

McDonalds kompenserade kall fiskburgare med en halvmesyr. Eftersom kunden "börjat äta"


När jag bad om att få en varm fiskburgare, eftersom den jag fått var kall, gavs jag istället denna halva, delad av av personalen på McDonalds i Handen. När jag frågande tittade på den halva fiskburgaren, sade de att jag "ätit mer hälften innan jag lämnat tillbaka den".

Jag försökte förklara fiskburgarens dimensioner i föhållande till min mun och att man, om man är fokuserad på annat, kanske inte upptäcker att den är kall förrän efter 1 till 2 tuggor. Detta argument accepterades dock inte utan jag "borde upptäckt att den var är kall innan jag bitit i den".

Till saken hör att jag köpt två "Happy meal" samt en kaffe med paj. Personalen på McDonalds menade alltså att jag, trotts mitt inköp för 100 kr, försökte lura till mig två tuggor på en fiskburgare.

I'm lovin it...









onsdag, november 13, 2013

Lägg av sa SD:s Jonas Åkerlund


"Lägg av" sa SD:s Jonas Åkerlund när Aftonbladets reporter ville ha svar på varför han ville visa ut en halv miljon människor med utländsk bakgrund ur Sverige. Förkastligt ordval kontrade SD:s partiledare Jimmie Åkesson med.

Tycks vara ordvalet som var problemet, inte åsikten i sig.